Stichting Teje in de media

27-12-2007

Nieuw project Enterse stichting Teje

De Enterse stichting Teje is een nieuw project begonnen voor Egyptische kinderen met een stofwisselingsziekte. Met behulp van een nieuw ontwikkelingsprogramma moeten kinderen in dat land bij wie de ziekte wordt geconstateerd worden geholpen bij bijvoorbeeld het aanpassen van de voeding en de noodzakelijke injecties en medicijnen.

De Stichting Teje bestaat al sinds 2000 en biedt een perspectief aan dakloze (wees)kinderen, kinderen uit arme gezinnen en gehandicapte kinderen. Oprichtster Mathilde Ezendam en bestuurslid Renate de Groot zijn begin november teruggekomen van een werkbezoek aan Egypte.

Ter plaatse werd gesproken met onder andere bestuursleden van andere ontwikkelingsorganisaties en Egyptische professoren. Uit die gesprekken bleek een grote behoefte aan verdere ondersteuning van kinderen met een stofwisselingsziekte. Naast de al bestaande projecten is dat een onderdeel van de hulpverlening waarop de Stichting Teje zich in 2008 graag wil toeleggen, maar daarvoor heeft ze wel de hulp van sponsoren en donateurs nodig.

Wie bij wil dragen aan het werk van de stichting, kan kijken op www.stichtingteje.nl of een gift storten op rekeningnummer: 14.54.54.975 t.n.v. Stichting Teje.

Bron: Typisch Hellendoorn - Nijverdal

<== Terug naar overzicht


Stichting Teje  |  IBAN: NL04 RABO 0145 4549 75 t.n.v. Stichting Teje  |  K.v.K. nr.: 08104351  |  E-mail: info@stichtingteje.nl  |  www.stichtingteje.nl  |   contact