Stichting Teje in de media

14-12-2010

Teje presenteert zich op kertsmarkt

ENTER - Donderdag a.s. vindt op het Dorpsplein de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Stichting Teje is weer present met prachtige, door beide bestuursleden Mathilde Ezendam en Joke Braamhaar, en enkele vrijwilligsters,gemaakte kerstarrangementen. Er is een ruime keuze uit versierde kerstboompjes, kransen, bloemstukken vogelhuisjes, enz. Ook zijn er diverse prachtige kerstartikelen ingekocht en wordt er een heerlijke zelfgemaakte glühwein geschonken.

Mathilde Ezendam (l) en Joke BraamhaarDe opbrengst van deze kerstmarkt komt ten goede aan een nieuw project van de stichting. In de omgeving van Luxor (Egypte) wordt gestart met de dag opvang, verzorging en begeleiding van gehandicapte kinderen. Hiervoor is de aanschaf van een microbus waar mee de kinderen van huis worden opgehaald, alsmede inrichting van de dagopvang nodig. In het mede met hulp van stichting Teje gebouwde opleidingscentrum in de buurt van Luxor, is een etage gereserveerd voor de opvang van deze gehandicapte kinderen.

Bron: Enters Nieuws

<== Terug naar overzicht


Stichting Teje  |  IBAN: NL04 RABO 0145 4549 75 t.n.v. Stichting Teje  |  K.v.K. nr.: 08104351  |  E-mail: info@stichtingteje.nl  |  www.stichtingteje.nl  |   contact