Activiteiten t.b.v. stichting Teje

2. Inzet verenigingen/stichtingen

2007

 • Liefdadigheidswedvlucht "De Luchtbode"

  De duivenliefhebbers van Rayon Bergen Dal (De Luchtbode Enter, Nijverdal, Markelo en Rijssen) organiseerden een liefdadigheidswedvlucht vanaf Den Bosch. De Stichtingen Teje en Oost Europa werden genomineerd om de totale opbrengst in ontvangst te nemen. Door het bestuur werd 75% van de opbrengst doorgesluisd naar de Stichting Teje t.b.v. het werk dat zij verricht in Egypte. Op 28 september 2007, de avond van de prijsuitreiking van het liefdadigheidsconcours werden zo’ n dertig duiven waarop via internet al een bod was uitgebracht, geveild. De veiling,de bonnenverkoop en een verloting brachten samen het schitterende bedrag op van € 9000.- Een zeer geslaagde actie. U begrijpt dat de Stichting Teje de duivenliefhebbers zeer erkentelijk is voor de nominatie en de enorme inzet om de actie tot zo’ n succes te maken.

 • Kerstmarkt 2007

  Op de kerstmarkt in Enter was Stichting Teje prominent aanwezig om haar werk spectaculair “onder de leu te kriegen” en te proberen nog wat geld in te zamelen voor projecten in Egypte. Allerlei spullen, meegebracht uit Egypte werden te koop aangeboden. Spulletjes geschonken door o.a. Brandputje , een aantal bloemstukjes, gemaakt door vrienden van Teje, vonden hun weg naar het publiek. Drie kinderen zamelden geld in bij de draaimolen op het marktplein. Met een aantal giften was de totale opbrengst zo’n € 1100,-.

2006

 • Vervolg "Enter geeft de 5 de vijf!"

  De actie "Enter geeft de 5 de vijf" die in november 2005 werd gehouden en waarvan de opbrengst bestemd was voor 5 goede doelengroepen te Enter,kreeg nog een aangenaam en succesvol vervolg. Op 26 december 2006 gaf het Rijssens mannenkoor een Kerstconcert in de rk kerk te Enter met medewerking van Jan Vayne en het koperensemble Ventoux .Dank zij de gulle giften van sponsoren en het koor zelf, ging de kaartopbrengst van dit concert (€ 6000,-) in zijn geheel naar de Stichting Enter geeft de 5 de vijf! Als lid heeft onze Stichting Teje uiteraard dit concert mede helpen organiseren en deelt mee in de opbrengst van dit concert. Rijssens mannenkoor ontzettend bedankt voor deze geweldige geste!

2005
 • "Enter geeft de 5 de vijf!"

  Vijf afzonderlijke stichtingen, ieder met zijn eigen goede doelen hebben in november 2005 de handen ineengeslagen om een gezamenlijke actie te ondernemen tot steun van de belangen van hun doelen. De deelnemende stichtingen waren:

  1.Project Brazilie
  2. Oost-Europa Enter / Rijssen /Wierden
  3. Marent Nursery School (Gambia)
  4. Stichting Teje (Egypte)
  5. gaststichtingen Sudan /Polen

  De actie is inmiddels voorbij en bracht een prachtig bedrag op!

  De actie kreeg nog een aangenaam en succesvol vervolg.

Stichting Teje  |  IBAN: NL04 RABO 0145 4549 75 t.n.v. Stichting Teje  |  K.v.K. nr.: 08104351  |  E-mail: info@stichtingteje.nl  |  www.stichtingteje.nl  |   contact