Activiteiten t.b.v. stichting Teje

Jozef en de duizendkleurige jas

Jozef en de duizendkleurige jasDe geschiedenis van Jozef, zoon van Jacob, die door zijn jaloerse broers verkocht wordt aan slavenhandelaars. Hij komt in Egypte terecht en wordt door zijn wijsheid de belangrijkste raadsman van de farao. Een kleurrijk en lang verhaal uit de bijbel. De musical over dit verhaal is beknopter, maar net zo kleurrijk! Elk lied heeft een eigen karakter. De uitvoeringen van deze musical door Ootmusica uit Ootmarsum met een drietal uitgelezen solisten in 2002 en 2005, hadden zoveel succes dat er steeds opnieuw werd gevraagd om hem nog eens uit te voeren. In oktober 2009 was het dan weer zo ver. Vier avonden lang een volle kerk!

Vanwege de bemoeienissen van de Stichting Teje rond regie, kleding, decor, grime is door Ootmusica aangeboden om de musical nog eens ten gehore te brengen t.b.v. het werk van de Stichting Teje en wel in de rk kerk van St. Antonius Abt te Enter. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart a.s. staat dit te gebeuren. Noteert u alvast de data!!. Deze uitvoering mag u absoluut niet missen. Vanaf medio januari zijn de toegangskaartjes à € 10.- pp verkrijgbaar te Enter bij: VVV kantoor; boekhandel Bruna en textielhuis Velten (De Broeze).

Stichting Teje  |  IBAN: NL04 RABO 0145 4549 75 t.n.v. Stichting Teje  |  K.v.K. nr.: 08104351  |  E-mail: info@stichtingteje.nl  |  www.stichtingteje.nl  |   contact